108 kala bhairava namavali chant English ,Telugu, Tamil and Hindi

108 kalabhairava namavali chant English and Hindi  108 कालभैरव नामावली जप अंग्रेजी और हिंदी

108 kala bhairava namavali

108 कालभैरव नामावली : 108 kalabhairava namavali  Hindi

ॐ भैरवाय नमः
ॐ भूतनाथाय नमः
ॐ भूतात्माने नमः
ॐ भूतभावनाय नमः
ॐ क्षेत्रराजनाय नमः
ॐ क्षेत्रपालाय नमः
ॐ क्षेत्रदाय नमः
ॐ क्षत्रिय नमः
ॐ विराजे नमः
ॐ शमशानवासिना नमः
ॐ मनशाइनै नमः
ॐ खरपरशाइनै नमः
ॐ स्मरन्तकाय नमः
ॐ रक्तापाय नमः
ॐ पान्यपय नमः
ॐ सिद्धाय नमः
ॐ सिद्धदाय नमः
ॐ सिद्धिसेविताय नमः
ॐ कणकली नमः
ॐ कलाशमनाय नमः
ॐ कलाकष्टतनवे नमः
ॐ कवये नमः
ॐ त्रिनेत्रय नमः
ॐ बहुनेत्रय नमः
ॐ पिंगललोचनाय नमः
ॐ शुलापणये नमः
ॐ खडगपनये नमः
ॐ कपालीने नमः
ॐ धूम्लोचनाय नमः
ॐ अभिरवे नमः
ॐ भैरविनाथाय नमः
ॐ भूतपाय नमः
ॐ योगिनीपतये नमः
ॐ धनदाय नमः
ॐ धनहरिने नमः
ॐ धनवते नमः
ॐ प्रतिभाते नमः
ॐ नागहराय नमः
ॐ नागकेश्य नमः
ॐ व्योमकेशय नमः
ॐ कपालभृते नमः
ॐ कल्याणाय नमः
ॐ कपालमलिने नमः
ॐ कामनीयाय नमः
ॐ कलानिधाये नमः
ॐ त्रिलोचनाय नमः
ॐ ज्वलन्त्राय नमः
ॐ त्रिशिखिने नमः
ॐ त्रिलोकाय नमः
ॐ त्रिनेत्रतनाय नमः
ॐ दिम्भाय नमः
ॐ शांताय नमः
ॐ शांताजनप्रियाय नमः
ॐ बटुकाय नमः
ॐ बहुवेश्य नमः
ॐ खटवंगवरधरकाय नमः
ॐ भूतध्याक्षय नमः
ॐ पशुपतये नमः
ॐ भिक्षुकाय नमः
ॐ परिचारकाय नमः
ॐ धुरताय नमः
ॐ दिगम्बराय नमः
ॐ शौरीने नमः
ॐ हरिनाय नमः
ॐ पांडुलोचनाय नमः
ॐ प्रशांताय नमः
ॐ शांतिदया नमः
ॐ सिद्धाय नमः
ॐ शंकरप्रियबंधवाय नमः
ॐ अष्टमूर्तये नमः
ॐ नामशय नमः
ॐ ज्ञानचक्षुषे नमः
ॐ तपोमयाय नमः
ॐ अष्टधाराय नमः
ॐ षडधराय नमः
ॐ सर्पयुक्ताय नमः
ॐ शिखिसखये नमः
ॐ भूधराय नमः
ॐ भूधराधिशय नमः
ॐ भूपतये नमः
ॐ भूधरात्माजय नमः
ॐ कंकलाधारिणे नमः
ॐ मुंडाइने नमः
ॐ सागरज्ञनोपवितकाय नमः
ॐ जृंभनाय नमः
ॐ मोहनाय नमः
ॐ स्तंभिने नमः
ॐ मरणाय नमः
ॐ क्षोभनाय नमः
ॐ शुद्धाय नमः
ॐ नीलांजनप्रख्याय नमः
ॐ दैत्यघ्ने नमः
ॐ मुण्डभूषिताय नमः
ॐ बलिभुजे नमः
ॐ बलिभुन्नाथाय नमः
ॐ बलाय नमः
ॐ बलपराक्रमाय नमः
ॐ सर्वपत्तरणाय नमः
ॐ दुर्गाय नमः
ॐ दुष्टभूतानिशेविताय नमः
ॐ कमीने नमः
ॐ कलानिधाये नमः
ॐ कान्तय नमः
ॐ कामिनीवाशकृद्वाइनाय नमः
ॐ सर्वसिद्धिप्रदाय नमः
ॐ वैद्याय नमः
ॐ प्रभाववे नमः
ॐ विष्णवे नमः

108 kalabhairava namavali  English

Om Bhairavaya Namah
Om Bhootnathaya Namah
Om Bhootatmane Namah
Om Bhootbhavnaya Namah
Om Kshetrarajnaya Namah
Om Kshetrapalaya Namah
Om Kshetradaya Namah
Om Kshatriya Namah
Om Viraje Namah
Om Shamshanvasina Namah
Om Manshinai Namah
Om Kharparshinai Namah
Om Smarantakaya Namah
Om Raktapaya Namah
Om Panyapaya Namah
Om Siddhay Namah
Om Siddhaday Namah
Om Siddhisevitaya Namah
Om Kankali Namah
Om Kalashmanaya Namah
Om Kalakashtanve Namah
Om Kavye Namah
Om Trinetraya Namah
Om Bahunetraya Namah
Om Pingallochanay Namah
Om Shulapanaye Namah
Om Khadagpanaye Namah
Om Kapaline Namah
Om Dhumlochanay Namah
Om Abhirve Namah
Om Bhairavinathaya Namah
Om Bhootpay Namah
Om Yoginipataye Namah
Om Dhanday Namah
Om Dhanharine Namah
Om Dhanvate Namah
Om Prativate Namah
Om Nagharaya Namah
Om Nagakeshya Namah
Om Vyomkeshay Namah
Om Kapalbhrite Namah
Om Kalyanaya Namah
Om Kapalmaline Namah
Om Kamaniyaya Namah
Om Kalanidhaye Namah
Om Trilochanay Namah
Om Jwalantraya Namah
Om Trishikhine Namah
Om Trilokaya Namah
Om Trinetratnaya Namah
Om Dimbhay Namah
Om Shantaya Namah
Om Shantajanpriya Namah
Om Batukay Namah
Om Bahuveshya Namah
Om Khatwangvardharkay Namah
Om Bhootdhyakshaya Namah
Om Pashupataye Namah
Om Bhikshukaya Namah
Om Paricharakaya Namah
Om Dhurtaya Namah
Om Digambaraya Namah
Om Shaurine Namah
Om Harinaya Namah
Om Pandulochanay Namah
Om Prashantaya Namah
Om Shantidaya Namah
Om Siddhay Namah
Om Shankarpriyabandhavaya Namah
Om Ashtamurtaye Namah
Om Namshay Namah
Om Gyanachakshushe Namah
Om Tapomaya Namah
Om Ashtadharaya Namah
Om Shaddharaya Namah
Om Sarpyuktaya Namah
Om Shikhisakhye Namah
Om Bhudharay Namah
Om Bhudharadhishay Namah
Om Bhupataye Namah
Om Bhudharatmajay Namah
Om Kankaladharine Namah
Om Mundayne Namah
Om Sagargyanovitakaya Namah
Om Jrimbhanaya Namah
Om Mohnaya Namah
Om Stambhine Namah
Om Maranay Namah
Om Kshobhanaya Namah
Om Shuddhay Namah
Om Nilanjan Prakhyaya Namah
Om Daityaghne Namah
Om Mundabhushitaya Namah
Om Balibhuje Namah
Om Balibhunnathaya Namah
Om Balay Namah
Om Balparakramaya Namah
Om Sarvapattranaya Namah
Om Durgaya Namah
Om evil ghosts
Om Kamine Namah
Om Kalanidhaye Namah
Om Kantaya Namah
Om Kaminiwashkrudvainaya Namah
Om Sarvasiddhipradaya Namah
Om Vaidya Namah
Om Prabhavve Namah
Om Vishnave Namah

108 kalabhairava namavali Telugu

ఓం భైరవాయ నమః
ఓం భూతనాథాయ నమః
ఓం భూతాత్మనే నమః
ఓం భూతభావనాయ నమః
ఓం క్షేత్రజ్ఞాయ నమః
ఓం క్షేత్రపాలాయ నమః
ఓం క్షేత్రదాయ నమః
ఓం క్షత్రియాయ నమః
ఓం విరజే నమః
ఓం శంశంవాసిన నమః
ఓం మాంసినై నమః
ఓం ఖర్పార్షిణ్యై నమః
ఓం స్మరాన్తకాయ నమః
ఓం రక్తపాయ నమః
ఓం పణ్యపాయ నమః
ఓం సిద్ధాయ నమః
ఓం సిద్ధదాయ నమః
ఓం సిద్ధిసేవితాయ నమః
ఓం కంకాలి నమః
ఓం కలశమానాయ నమః
ఓం కాలకష్టన్వే నమః
ఓం కావ్యే నమః
ఓం త్రినేత్రాయ నమః
ఓం బహునేత్రాయ నమః
ఓం పింగల్లోచనాయ నమః
ఓం శూలపనయే నమః
ఓం ఖడగ్పణయే నమః
ఓం కపాలినే నమః
ఓం ధూమ్లోచనాయ నమః
ఓం అభిర్వే నమః
ఓం భైరవినాథాయ నమః
ఓం భూతపాయ నమః
ఓం యోగినిపతయే నమః
ఓం దండాయ నమః
ఓం ధనహారిణే నమః
ఓం ధన్వతే నమః
ఓం ప్రతివతే నమః
ఓం నఘరాయ నమః
ఓం నాగకేశ్యై నమః
ఓం వ్యోమ్కేశాయ నమః
ఓం కపాలభృతే నమః
ఓం కల్యాణాయ నమః
ఓం కపాలమాలినే నమః
ఓం కమనీయాయ నమః
ఓం కళానిధయే నమః
ఓం త్రిలోచనాయ నమః
ఓం జ్వలన్త్రాయ నమః
ఓం త్రిశిఖినే నమః
ఓం త్రిలోకాయ నమః
ఓం త్రినేత్రత్నాయ నమః
ఓం డిమ్భాయ నమః
ఓం శాన్తాయ నమః
ఓం శాన్తజనప్రియాయ నమః
ఓం బతుకాయ నమః
ఓం బహువేషాయ నమః
ఓం ఖట్వాంగవర్ధర్కాయ నమః
ఓం భూతాధ్యక్షాయ నమః
ఓం పాశుపతయే నమః
ఓం భిక్షుకాయ నమః
ఓం పరిచారకాయ నమః
ఓం ధూర్తాయ నమః
ఓం దిగమ్బరాయ నమః
ఓం శౌరిణే నమః
ఓం హరినాయ నమః
ఓం పాణ్డులోచనాయ నమః
ఓం ప్రశాన్తాయ నమః
ఓం శాన్తిదాయ నమః
ఓం సిద్ధాయ నమః
ఓం శంకరప్రియబాన్ధవాయ నమః
ఓం అష్టమూర్తయే నమః
ఓం నాంశాయ నమః
ఓం జ్ఞానచక్షుషే నమః
ఓం తపోమాయ నమః
ఓం అష్టధరాయ నమః
ఓం షడ్ధరాయ నమః
ఓం సర్ప్యుక్తాయ నమః
ఓం శిఖిశాఖే నమః
ఓం భూధరాయ నమః
ఓం భూధారాధీశాయ నమః
ఓం భూపతయే నమః
ఓం భూధరాత్మజాయై నమః
ఓం కంకలధారిణే నమః
ఓం ముండయ్నే నమః
ఓం సాగర్జ్ఞానోవితకాయ నమః
ఓం జృమ్భనాయ నమః
ఓం మోహ్నాయ నమః
ఓం స్తమ్భినే నమః
ఓం మరణాయ నమః
ఓం క్షోభనాయ నమః
ఓం శుద్ధాయ నమః
ఓం నీలాఞ్జన్ ప్రఖ్యాయ నమః
ఓం దైత్యఘ్నే నమః
ఓం ముణ్డభూషితాయ నమః
ఓం బలిభుజే నమః
ఓం బలిభున్నథాయ నమః
ఓం బలాయ నమః
ఓం బలపరాక్రమాయ నమః
ఓం సర్వపత్రణాయ నమః
ఓం దుర్గాయ నమః
ఓం దుష్ట ప్రేతాలు
ఓం కామినే నమః
ఓం కళానిధయే నమః
ఓం కాన్తాయ నమః
ఓం కామినీవాష్కృద్వైనాయ నమః
ఓం సర్వసిద్ధిప్రదాయ నమః
ఓం వైద్యాయ నమః
ఓం ప్రభవ్వే నమః
ఓం విష్ణవే నమః

108 kalabhairava namavali Tamil

ஓம் பைரவாய நம
ஓம் பூதநாதாய நமঃ
ஓம் பூதாத்மநே நமঃ
ஓம் ভூதভவநாய நமঃ
ஓம் க்ஷேத்ராগ்ணாய நமঃ
ஓம் க்ஷேத்ரபாலாய நமঃ
ஓம் க்ஷேத்ரதாய நமঃ
ஓம் க்ஷத்ரியாய நமঃ
ஓம் விரஜே நம
ஓம் ஶம்ஸம்வாசிநாமঃ
ஓம் மாஞ்சிநாயை நம
ஓம் கர்பர்ஷிண்யை நமঃ
ஓம் ஸ்மராந்தகாய நமঃ
ஓம் ரக்தபாய நமঃ
ஓம் பாண்யபாய நமঃ
ஓம் சித்தாய நம
ஓம் சித்ததாய நமঃ
ஓம் சித்திஸேவிதாய நமঃ
ஓம் கண்காலி நம
ஓம் கலசமானாய நமঃ
ஓம் காலகஷ்டன்வே நமঃ
ஓம் காவ்யே நமஹ
ஓம் த்ரிநேத்ராய நமঃ
ஓம் বஹுநேத்ராய நமঃ
ஓம் பிங்கலோச்சனாய நமঃ
ஓம் ஶூலபணயே நமঃ
ஓம் খடগபநயே நமঃ
ஓம் கபாலிநே நமঃ
ஓம் தும்லோச்சனாய நமঃ
ஓம் அபிர்வே நம
ஓம் பைரவிநாதாய நமঃ
ஓம் பூதபாய நமঃ
ஓம் யோகிநிபதயே நமঃ
ஓம் தண்டாய நம
ஓம் தனஹாரிணே நமঃ
ஓம் தன்வதே நம
ஓம் ப்ரதிவதே நமঃ
ஓம் நாகராய நம
ஓம் நாககேஶ்யை நமঃ
ஓம் வ்யோம்கேசாய நமঃ
ஓம் கபாலபৃதே நமঃ
ஓம் கல்யாணாய நம
ஓம் கபாலமாலிநே நமঃ
ஓம் கமனியாய நமঃ
ஓம் கலாநிதயே நமঃ
ஓம் த்ரிலோச்சனாய நமঃ
ஓம் ஜ்வலந்த்ராய நமঃ
ஓம் த்ரிஷிகிநே நமঃ
ஓம் த்ரிலோகாய நமঃ
ஓம் த்ரிநேத்ரத்னாய நமঃ
ஓம் டிம்பாய நமঃ
ஓம் சாந்தாய நம
ஓம் ஸந்தஜநப்ரியாய நமঃ
ஓம் படுகாய நம
ஓம் பஹுவேஷாய நமঃ
ஓம் கட்வாங்கவர்தார்காய நமঃ
ஓம் ভூதধ்யாக்ஷாய நமঃ
ஓம் பஶுபதயே நமঃ
ஓம் ভிக்ஷுகாய நமঃ
ஓம் பரிசாரகாய நமঃ
ஓம் துர்தாய நமঃ
ஓம் திகம்பராய நம
ஓம் ஸௌரிணே நமঃ
ஓம் ஹரிணாய நம
ஓம் பாண்டுலோச்சனாய நமঃ
ஓம் ப்ரஶாந்தாய நமঃ
ஓம் சாந்திதாய நமঃ
ஓம் சித்தாய நம
ஓம் ஶங்கரப்ரியபந்தவாய நமঃ
ஓம் அஷ்டமூர்தயே நமঃ
ஓம் நாம்ஷாய நம
ஓம் ஜ்ஞாநசக்ஷுஷே நமঃ
ஓம் தபோமாய நமঃ
ஓம் அஷ்டதாராய நமঃ
ஓம் ஷட்தாராய நமঃ
ஓம் ஸர்ப்யுக்தாய நமঃ
ஓம் சிகிஷகே நமঃ
ஓம் ভூதாராய நமঃ
ஓம் ভூதாராধிஷாய நமঃ
ஓம் பூபதயே நமঃ
ஓம் ভூধராத்மஜாயை நமঃ
ஓம் கண்கலதாரிணே நமঃ
ஓம் முண்டயனே நம
ஓம் ஸாগர்গ்யநோவிதகாய நமঃ
ஓம் ஜ்ரும்பாநாய நமঃ
ஓம் மோஹ்நாய நமঃ
ஓம் ஸ்தம்பிநே நமঃ
ஓம் மரிணாய நம
ஓம் க்ஷோபணாய நமঃ
ஓம் ஸுத்தாய நமঃ
ஓம் நிலஞ்சன் ப்ரக்யாய நமঃ
ஓம் தைத்யঘ்நே நமঃ
ஓம் முண்ডভூஷிதாய நமঃ
ஓம் বலிபூஜே நமঃ
ஓம் বலிভுந்தாய நமঃ
ஓம் பாலாய நம
ஓம் பாலபராக்ரமாய நமঃ
ஓம் ஸர்வபத்ராணாய நமঃ
ஓம் துர்காய நம
ஓம் தீய ஆவிகள்
ஓம் காமினே நம
ஓம் கலாநிதயே நமঃ
ஓம் கந்தாய நம
ஓம் காமிநிவஷ்க்ரவைணாய நமঃ
ஓம் ஸர்வஸிদ்ধிப்ரদாய நமঃ
ஓம் வைதாய நமঃ
ஓம் ப்ரபவ்வே நம
ஓம் விஷ்ணவே நம

 

108 kalabhairava namavali chant English and Hindi

Kala Bhairava – The fierce form of Shiva associated with annihilation. One interpretation is that he will protect his devotees from dreadful enemies, greed, lust and anger.

Kala Bhairava

Leave a Comment